Compliance

Minter København A/S er underlagt regler for finansielle institutioner, som er gældende i Danmark, Norge og EU. Vi vil til enhver tid følge gældende standarder, vilkår, regler, forskrifter og etik.

Fortrolighed

Vi har tavshedspligt. Det betyder, at du trygt kan dele dine tanker med os. Læs vores fortrolighedserklæring her.

 

Forretningsvilkår

Du kan læse vores forretningsvilkår for køb af investeringstjenester fra Minter København A/S herunder. I de forskellige dokumenter finder du også nøgleoplysninger om forskellige investeringsprodukter- og tjenester. Du vil blandt andet finde forklaringer om, hvad produktet er, hvordan fungerer det, hvad skal du være opmærksom på, risiko m.m.

 

Key Information Documents (KID)

 

Returprovision

Minter København A/S tilbyder kun afhængig investeringsrådgivning. Det betyder, at Minter København A/S modtager returprovision fra Saxo Bank for alle investeringstjenester og produkter, der leveres til dig som kunde. Vil du gerne se en komplet oversigt over alle omkostninger for dig som kunde, kan du se det i vores prisoversigt. 

 

Klagevejledning

Skulle du mod forventning få behov for at sende en klage, skal du sende den skriftligt til crs@miltimarkets.no eller med almindelig post.

Multi Markets AS
Havnegta 5B
4305 Sandnes

 

Klageprocedure 

Compliance Office er den afdeling hos Minter Markets, som er ansvarlig for behandling af klager. Compliance Office skal sikre, at klagen bliver håndteret hurtigt og kompetent. Når du har indsendt din klage, modtager du en skriftlig bekræftelse på, at vi har modtaget klagen. I denne vil der være angivet en sagsbehandlingstid. Hvis vi ikke kan nå at færdigbehandle din klage inden for den tid vi har angivet, skal vi give dig besked om hvorfor samt ny dato for hvornår du kan forvente at sagen afsluttes.

Det er også Compliance Office, som skal sikre, at alt relevant information indhentes til at kunne belyse klagen samt identificere og kortlægge eventuelle interessekonflikter.

 

Vil du appellere klagen?

Hvis du vil appellere eller gøre indsigelse til afgørelsen af klagen, skal du underbygge din appel skriftligt, og oplysninger skal sendes til det norske værdipapirsforenings etiske råd.

 

GDPR
Vi gemmer alle klager og tilhørende dokumentation i mindst 5 år fra det tidspunkt, hvor behandling af klagen er afsluttet.

Vil du på forkant med markedet?

Få markedsopdateringer fra Minter Markets børs-specialister. Det koster kun din mailadresse, og du kan selvfølgelig altid melde dig fra igen.