Investeringsprodukter

En investering i finansielle instrumenter handler om at tjene penge og få sin opsparing til at vokse og blive til mere.

Hos Minter Markets tror vi på, at det kan betale sig at vælge sine investeringer og investeringsprodukter med omhu.

Indholdsfortegnelse

Hvad er investeringsprodukter?

Der findes mange forskellige investeringsprodukter; aktier, obligationer, råvarer, futures, derivater, valuta og børsnoterede optioner.

Uanset om du vælger at investere i gearede produkter eller klassiske investeringsprodukter, er formålet det samme; at få et positivt afkast på den pågældende investering.

Investeringsprodukter og finansielle instrumenter

Danske banker tilbyder i stigende grad deres kunder standardiserede forvaltningsløsninger, når de skal i gang med at investere. Det synes vi er synd, fordi det for mange kan betale sig at pleje sine investeringer i forskellige investeringsprodukter.

Hos Minter Markets mener vi, at investorer har fortjent professionel investeringsrådgivning, personlig service og kompetente handelsanbefalinger – hver eneste måned. Det lyder dyrt og koster sikkert mange penge, tænker du. Men det er faktisk ikke tilfældet!

Der er nemlig ingen løbende omkostninger forbundet med at være kunde hos Minter Markets. Du investerer gennem Saxo Banks prisbelønnede handelsplatform, SaxoTraderGo, og betaler en kurtage med en rabat på omkring 50% ift. rådgivningssatserne hos danske banker. Desuden betaler du ingen depotomkostninger hos os!


Få et gratis investeringstjek

Sådan udvælger vi de rigtige investeringsprodukter

Hos Minter Markets tager vores investeringsrådgivning udgangspunkt i både en makroøkonomisk, fundamental og teknisk analyse af de finansielle markeder, når vi skal bedømme potentialet af enkelte investeringsprodukter. Med analysen forsøger vi at tolke trends og tendenser i markederne med det formål, at kunne identificere gode investeringsmuligheder.

Kursen på et investeringsprodukt som aktier fastsættes hele tiden ved en slags kamp mellem købere og sælgere. Hvis der er flere købere, og dermed stigende efterspørgsel, stiger kursen. Hvis der er et overskud af sælgere, så falder kursen.

Ingen kan med sikkerhed forudsige, hvordan de finansielle markeder vil bevæge sig. Det betyder dog langt fra, at kurserne bevæger sig tilfældigt. Der dannes hele tiden mønstre og trends på baggrund af nyheder, økonomiske nøgletal, regnskabstal og ikke mindst markedspsykologi. Disse mønstre har det med at gentage sig over tid, hvilket vi kan udnytte til at time køb og salg af dine investeringer.

investeringer

Fordele ved at investere hos Minter Markets

Som kunde hos Minter Markets, får du de bedste forudsætninger for, at lave den bedste investering i aktier og andre investeringsprodukter.

 

Udover at vi udvælger investeringsprodukter til dig, så får du også:

Det er let, enkelt og helt gratis, at komme i gang med at investere hos Minter Markets. Du kommer i gang med at investere ved at kontakte os og lade os guide dig gennem oprettelse af en investeringskonto og indgåelse af investeringsaftale.


Bliv kunde i dag

Investering i aktier

En aktie er et værdipapir, som betyder, at du ejer en del af en børsnoteret virksomhed. Aktien gør dig til medejer og betyder, at du får ret til en andel af virksomhedens overskud og udbytte.

Rigtig mange faktorer kan have indvirkning på aktiekursen:

Du kan læse mere om investering i aktier her.

Minter Markets er meget proaktive i forhold til andre banker. Og meget personlige. Man er ikke bare en i række eller en opgave, der skal overstås. De inkluderer altid mine egne interesser og handelsidéer i deres rådgivning, så jeg føler mig hørt og forstået.

Thomas Andersen, Hellerup

Investering i obligationer

En investering i obligationer er et lån til en virksomhed, et realkreditinstitut eller til en stat. Når du investerer i en obligation, så låner du de midler ud, som du har valgt at placere hos udstederen.

De vigtigste egenskaber i obligationen, er:

Du kan læse mere om investering i obligationer her.

Investering i ETFer

ETF betyder Exchange Traded Fund, og er en fond, der handles på børsen. Du kan tænke på ETF’er, som en samling af værdipapirer, der har noget til fælles.

Det kan f.eks. være, at:

Du kan læse mere om investering i ETF’er her.

Investering i råvarer

En investering i råvarer har den gode egenskab, at instrumentet ofte bevæger sig uafhængigt og nogle gange direkte modsat af udviklingen i aktiemarkederne.

Der er mange forskellige muligheder for at investere i råvarer:

Du kan læse mere om investering i råvarer her.

Investering i valuta

En investering i valuta er – i modsætning til andre investeringer – ofte mere kortsigtet, men med et potentielt højt risikojusteret afkast.

Valuta er påvirket af komplekse faktorer, som:

Du kan læse mere om investering i valuta her.

Få hjælp til at udvælge de rigtige investeringsprodukter

Kunne du tænke dig at komme i gang med at investere i finansielle instrumenter? Så prøv os af helt gratis og uforpligtende! Lige nu tilbyder vi at gennemgå og give dig feedback på din portefølje af aktiver.

Det kan også være, at du bare vil sparre med én af vores eksperter. Uanset hvad, så står vi klar til at hjælpe dig med at lave den bedste investering i finansielle instrumenter.


Bliv kunde i dag

Hvem er Minter Markets?

Minter Markets er en investeringsrådgiver, der startede i Norge i 2018, og som i dag har kontor i København. Vi er under tilsyn af Finanstilsynet i Norge, der lever op til dansk lovgivning, og er derudover registreret hos Finanstilsynet i Danmark. Vi anvender Saxo Bank som depotbank, hvilket betyder, at vores kunders midler er beskyttet af Garantiformuen (https://www.fs.dk/).

Minter Markets er kategoriseret som en multi-asset investeringsrådgiver. Selvom de fleste af vores kunder vælger os pga. vores gode rådgivning indenfor aktier og obligationer, er vi derfor i stand til at rådgive i alternative finansielle instrumenter som f.eks. råvarer, valuta og optionshandel.