Investeringsrådgivning

Hos Minter Markets er vi eksperter i investeringsrådgivning. Vi hjælper dig med at navigere i de finansielle markeder samt til at træffe de rigtige beslutninger i forbindelse med dine investeringer.

Hos os er du ikke bare et nummer i rækken. Med erfaringer fra flere traditionelle banker ved vi, at personlig service og en tilgængelig investeringsrådgiver, er en mangelvare. Bare ikke hos os.

Med vores investeringsrådgivning får du konkrete handelsanbefalinger, og vigtigst af alt, hjælper vi dig til en bedre risikostyring af dine investeringer.

Og det kan vi i korte træk hjælpe dig med her!

investeringsrådgivning

Indholdsfortegnelse

Ægte aktiv investeringsrådgivning

Hos Minter Markets tilbyder vi et stort udvalg af forskellige services, som alle relaterer sig til investeringsrådgivning. På baggrund af god risikostyring via bl.a. stop loss ordrer og teknisk analyse, samt en fleksibel investeringsstrategi, tilbyder vi både markedsopdateringer, telefonrådgivning og meget andet.

Du vælger selv, hvor meget du ønsker at inddrage os i processen – og hvor meget du selv vil inddrages. Dermed kan vi levere den ”pakke” du efterspørger, så den imødekommer dine specifikke behov og præferencer.

Du kan læse mere om vores priser her.

Det helt unikke og fede ved Minter Markets er, at jeg kan få sparring på mine egne idéer med børsmæglerne, men jeg kan også få løbende inputs – både direkte, men også på WhatsApp.

Uafhængig investeringsrådgivning, som er til at forstå

Der er mange gode grunde til, at du bør investere din formue i aktier, obligationer, ETF’er, råvarer og andre investeringsprodukter. Der er dog også mange muligheder og forhold, som du skal sætte dig ind i, hvis du skal være rustet til at træffe de rigtige beslutninger.

Derfor er det en god idé at alliere dig med en investeringsrådgiver, som kan hjælpe dig med at skabe overblik over dine muligheder for at få det højeste afkast til den rigtige risiko. På den måde opnår du de bedste forudsætninger for at bevare og øge din formue.

Hos Minter Markets får du personlig investeringsrådgivning, som tager udgangspunkt i din investeringsprofil og din risikoprofil. Uanset om selv ønsker at være involveret i investeringsbeslutningerne eller om du vil lave os om at stå for forvaltningen.

 

Når du vælger Minter Markets som investeringsrådgiver, får du:

  • Adgang til en prisvindende handelsstrategi
  • Konkrete handelsanbefalinger
  • Tilknyttet en personlig investeringsrådgiver
  • Adgang til analyser, som er målrettet dig som aktiv investor
  • Rådgivning i forhold til strategi og risikostyring
  • Adgang til seminarer, foredrag andre events
  • Adgang til lave priser via Saxo Banks handelsplatform

Din personlige investeringsrådgiver og samarbejdspartner

Minter Markets tilbyder investeringsrådgivning til dig, som ønsker at blive bedre og smartere til at investere din formue i værdipapirer. Vi mener, at det skal være nemt for investorer at have adgang til en dygtig rådgiver – og derfor tilbyder vi personlig investeringsrådgivning med udgangspunkt i dit konkrete behov.

Som investeringsrådgiver er én vores vigtigste opgaver at skabe et fornuftigt afkast i samarbejde med vores kunder. Vi ønsker dog også at blive anset som en tæt samarbejdspartner i forhold til dine vigtige investeringsbeslutninger.

Vores målsætning er at levere gode handelsanbefalinger til dig, så du sparer tid og ressourcer på at analysere markedet.

Minter Markets består af professionelle investeringsrådgivere med stor erfaring og et indgående kendskab til aktiemarkedet. Det ruster os til at yde en god og mest komplet investeringsrådgivning, hvilket kommer dig som kunde til gode.

Vi er desuden registreret hos Finanstilsynet.

investeringsrådgiver

Skræddersyet investeringsrådgivning baseret på dine behov

Når du vælger at benytte dig af vores investeringsrådgivning, er det altid på dine vilkår og præmisser. Vi tager en snak om, hvordan din handel og investeringsrådgivning skal forløbe fremadrettet, samt hvor meget vi skal være involveret i processen.

Du får derfor skræddersyet et personligt investeringsforløb, hvor der er fokus på dine ønsker og behov.

Du bestemmer selv om du ønsker at handle selv på baggrund af vores anbefalinger, eller om du ønsker at vi – med din tilladelse – skal varetage investeringerne for dig. Hvis du ikke ønsker hjælp til dine investeringer, kan du også nøjes med at få sparring på dine egne investeringsidéer eller hente inspiration i vores markedsopdateringer.

Du kan læse mere om fundamental analyse her.

Individuel investeringsrådgivning fra start til slut

Hos Minter Markets lægger vi stor vægt på den personlige service. Vi er tilgængelige når du har behov for det – og du får den input, som du har brug for som aktiv investor. Du behøver derfor heller ikke at booke et møde, hvis du har brug for sparring. 

Du kan altid få fat på din personlige investeringsrådgiver via både telefon, e-mail eller sms. Det gælder, uanset om du har spørgsmål eller tanker, som du ønsker at vende med os. Vi har din investering i fokus, og for os er det vigtigt, at du får en god oplevelse fra start til slut.

Hos Minter Markets gør vi os umage for at sikre den bedst mulige service når du vælger os til investeringsrådgivning og formuepleje. Din personlige investeringsrådgiver er altid klar til at sparre omkring handelsidéer med dig – både stop loss og take profit niveauer samt udvælgelse blandt de over 30.000 investeringsmuligheder på Saxo Banks platform.

Du kan læse mere om Minter Markets her.

Aktuelle markedsopdateringer og handelsgruppe

Når du vælger Minter Markets til investeringsrådgivning, får du ikke bare personlig rådgivning. Der følger også en lang række andre fordele med i samarbejdet.

Du har mulighed for at modtage vores markedsopdateringer 5 gange om ugen, som indeholder aktuelle markedskommentarer og observationer. Vi forholder os altid til hvad der sker nu og her, og hvad du skal holde øje med i den nærmeste fremtid.

Du kan læse mere om markedsopdateringer her.

Events om investeringsrådgivning

Vi afholder løbende forskellige events, som du kan deltage i.

Formen ændrer sig fra gang til gang, og vi afholder både mindre webinarer, foredrag, temaaftener og fredagsbarer. Her har du mulighed for at blive klogere på aktuelle emner, og du kan samtidig møde interessante mennesker med samme interesse som dig.

Kom med og få en uforpligtende snak med os eller andre, som er i samme situation som dig. Det er en oplagt mulighed for at styrke dit netværk og lære noget nyt fra andres erfaringer med aktive investeringer.

Dermed kommer du til at indgå i et netværk med andre investorer, og måske kan du komme til at gøre nye forretninger, som kan komme din økonomi til gode.

Spar tid ved at lade os handle for dig

Når du er kunde hos os, må vi handle for dig, hvis du ønsker det, men dine penge og investeringer er placeret hos Saxo Bank. Banken er indehaver af en dansk licens, og dermed er du dækket af Indskydergarantifonden – og derfor er dine penge placeret trygt og sikkert.

Vælger du at lade os handle på dine vegne, skal du ikke bruge tid på at logge ind på handelsplatformen. Vi handler altid til best-execution, og vores investeringer er baseret på vores mangeårige erfaring fra markedet.

Du kan altid følge med i udviklingen via din SaxoTraderGo-app eller ved at logge ind på din computer. Det eneste, du skal gøre, er at godkende de handler, vi anbefaler dig at foretage. På den måde sparer du tid, og vi foretager naturligvis intet uden forudgående aftale med dig.

Er du i tvivl om en specifik handel, om du skal have en lille eller stor position eller andet, kan du naturligvis altid kontakte din rådgiver.

Sådan foregår vores markedsanalyse

Når man investerer handler køb og salg om timing. Timingen er en essentiel faktor på et marked, som er i konstant bevægelse.

Derfor anvender vi teknisk analyse, når vi undersøger en aktie eller andet værdipapirs historiske udvikling. På den måde kan vi afkode bl.a. markedspsykologien – og det ruster os til at træffe de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter.

Vi bruger vores mangeårige erfaring og viden om de forgange år og begivenheder til at vurdere, hvordan kursudviklingen højest sandsynligt vil se ud fremadrettet. Den samlede analyse ligger til grund for vores handelsanbefalinger og -rådgivning.

Der vil dog altid være en risiko forbundet med investering og vi tager også fejl. Vi kender af gode grunde ikke fremtidige begivenheder eller andre investorers bevæggrunde, som kan have indflydelse på dine investeringer. Derfor styrer vi altid risikoen på de enkelte handler ved hjælp af stop loss ordrer.

Vi vurderer din investeringsportefølje kvit og frit

Er du i tvivl om, hvorvidt vores investeringsrådgivning er noget for dig? Så lad os vurdere din aktive investeringsportefølje og investeringer fra et teknisk perspektiv. Her hjælper vi dig med at vurdere, hvad dit næste træk kan være, samt om du skal sælge, beholde eller købe yderligere op. 

Vi tilbyder at gennemgå op til 10 af dine investeringer for dig, hvilket er gratis og uforpligtende. Vores vurderinger foretages ud fra et overordnet syn på de finansielle markeder, men vi anvender teknisk analyse i forbindelse med håndtering af både nye og eksisterende investeringer.

Derfor kan vi hurtigt optimere både køb og salg samt reducere tabet når en investering ikke går i den retning som vi havde forventet.

Vil du vide mere om vores investeringsrådgivning?

Er du interesseret i at høre mere om investeringsrådgivning hos Minter Markets? Så ringer vi meget gerne til dig og tager en uforpligtende snak omkring dit behov og dine muligheder.

Vi kan hjælpe dig med risikostyring, identificering af spændende nye investeringer eller generel sparring i forhold til din aktive investeringsstrategi.

Når du vælger os som investeringsrådgiver, får du en personlig sparringspartner, som altid er opdateret på dine investeringer. Vi lægger vægt på den personlige service, og hos os får du altid konkret rådgivning med udgangspunkt i din portefølje.

Udfyld nedenstående kontaktformular for at høre mere om, hvordan du kan komme i gang.