Investeringsrådgivning

Hos Minter Markets er vi eksperter i investeringsrådgivning og formuepleje.

Vi hjælper dig med at navigere i de finansielle markeder og investeringsforeninger, samt til at træffe de rigtige beslutninger i forbindelse med dine investeringer.

Med vores investeringsrådgivning får du konkrete handelsanbefalinger, og vi gearer dig til bedre at kunne styre risikoen i porteføljen.

Og det kan vi i korte træk hjælpe dig med her!

investeringsrådgivning

Indholdsfortegnelse

Uvildig investeringsrådgivning, som er til at forstå

Der er mange gode grunde til, at du bør investere din samlede formue, opsparing og økonomi i aktier, obligationer, etf’er og andre investeringsløsninger. Der er dog også mange muligheder og forhold, som du skal sætte dig ind i, hvis du skal være rustet til at træffe de rigtige beslutninger.

Derfor er det en god idé at allierede dig med en uvildig investeringsrådgiver, som kan hjælpe med at skabe overblik over dine muligheder for at få det højeste afkast. På den måde opnår du de bedste forudsætninger for at bevare og øge din formue – både nu og fremadrettet.

Hos Minter Markets får du personlig investeringsrådgivning, som tager udgangspunkt i din investeringsprofil og din risikoprofil. Uanset om du allerede har opbygget en portefølje, eller du ønsker at komme i gang med at investere.

Når du vælger Minter Markets som investeringsrådgiver, får du:

  • Konkrete handelsanbefalinger
  • Tilknyttet en personlig børsmægler og rådgiver
  • Adgang til analyser, som er målrettet dig som aktiv investor
  • Rådgivning i forhold til strategi og risiko-spredning
  • Uddannelse i teknisk analyse samt handel i CFD’er og valuta
  • Adgang til seminarer, foredrag andre events
  • Adgang til Saxo Banks handelsplatform

Din personlige investeringsrådgiver og samarbejdspartner

Minter Markets tilbyder investeringsrådgivning til dig, som ønsker at blive bedre og smartere til at investere din formue i værdipapirer.

Vi mener, at det skal være nemt for aktive investorer at have adgang til en dygtig rådgiver – og derfor tilbyder vi personlig investeringsrådgivning med udgangspunkt i dit konkrete behov.

Som uvildig børsmægler er én vores vigtigste opgaver at skabe et fornuftigt afkast i samarbejde med vores kunder. Vi ønsker dog også at blive anset som en tæt samarbejdspartner i forhold til dine vigtige investeringsbeslutninger.

Vores målsætning er at levere gode handelsanbefalinger til dig, så du sparer tid og ressourcer på at analyseret markedet.

Minter Markets består af professionelle investeringsrådgivere med et indgående kendskab til aktiemarkedet. Det ruster os til at yde den absolut bedste og mest komplette investeringsrådgivning på markedet, hvilket kommer dig som kunde til gode.

Vi er desuden registreret hos Finanstilsynet.

Minter Markets supporterer mine investeringer med teknisk og fundamental analyse samt risikovurdering, og dette har hjulpet mig med de rette investeringsvalg. De er nemlig ikke kun eksperter inden for aktier, men også inden for CFD'er, ETF'er og Forex.

Kurt Jønsson, Vejen

Stort udvalg af services indenfor investeringsrådgivning

Hos Minter Markets tilbyder vi et stort udvalg af forskellige services, som alle relaterer sig til investeringsrådgivning og formuepleje.

Du vælger selv, hvor meget du ønsker at inddrage os i processen. Dermed kan du selv sammensætte hele forløbet, så det imødekommer dine specifikke behov og præferencer.

investeringsrådgiver

1:1 kursus i aktiv handel og teknisk analyse

Vi tilbyder et informativt opstartsmøde, når du påbegynder dine investeringer hos os. Til mødet gennemgår vi de grundlæggende ydelser, vi tilbyder, så du bliver klogere på vores konkrete produkter.

Formålet med mødet er at klæde dig på til vores fremadrettede samarbejde om at optimere dine investeringer og skabe det højeste afkast. Vi arbejder ofte med trends i markedet, hvor vi identificerer markante trendvendinger, som kan give de rigtige købs- og salgssignaler.

Som udgangspunkt ønsker vi altid en risk/reward-ration på 3:1. Det betyder helt konkret, at hver krone i potentielt tab skal modsvares af en potentiel gevinst på tre kroner.

Du kan læse mere om 1:1 kursus i aktiv og teknisk analyse her.

Skræddersyet investeringsrådgivning baseret på dine behov

Når du vælger at benytte dig af vores investeringsrådgivning, er det altid på dine vilkår og præmisser.

Vi tager en snak om, hvordan din handel og investeringsoptimering skal forløbe fremadrettet, samt hvor meget vi skal være involveret i processen. Du får derfor skræddersyet et personligt investeringsforløb, hvor der er fokus på dine behov.

Du bestemmer selv, om du ønsker at handle selv på baggrund af vores anbefalinger, eller om du ønsker at vi – med din tilladelse – skal varetage investeringerne for dig. Hvis du ikke ønsker hjælp til dine investeringer, kan du også nøjes med at få sparring.

Du kan læse mere om investering her.

Individuel investeringsrådgivning fra start til slut

Hos Minter Markets lægger vi stor vægt på den personlige service.

Vi er tilgængelige, når du har behov for det – og du får den input, som du har brug for som aktiv investor. Du behøver derfor heller ikke at booke et møde, hvis du har brug for sparring. 

Du kan altid få fat på din personlige investeringsrådgiver ved at ringe til os på telefon 31 12 22 40Det gælder, uanset om du har spørgsmål eller tanker, som du ønsker at vende med os. Vi har din investering i fokus, og for os er det vigtigt, at du får en god oplevelse fra start til slut.

Hos Minter Markets gør vi os umage for at sikre den bedst mulige service, når du vælger os til investeringsrådgivning og formuepleje. Din personlige investeringsrådgiver er altid klar til at sparre omkring handelsidéer med dig – både stop-loss og take-profit-niveauer samt short og long-positioner.

Det kan også være, at du står med dine egne handelsidéer og derfor ønsker konkret rådgivning.

Du kan læse mere om Minter Markets her.

Aktuelle markedsopdateringer og handelsgruppe

Når du vælger Minter Markets til investeringsrådgivning, får du ikke bare personlig og uvildig rådgivning. Der følger også en lang række andre fordele med i samarbejdet.

Du har mulighed for at modtage vores markedsopdateringer 3-5 gange om ugen, som indeholder aktuelle analyser og markedskommentarer. Vi forholder os altid til, hvad der sker nu og her, og hvad du skal holde øje med i den nærmeste fremtid.

Herudover kan du også deltage i vores interne handelsgruppe på WhatsApp, hvor vi minimum opdaterer to gange om dagen med relevante nyheder og kommentarer.

Du kan læse mere om markedsopdateringer her.

Netværk og events om investeringsrådgivning

Vi afholder løbende forskellige events, som du kan deltage i.

Formen ændrer sig fra gang til gang, og vi afholder både mindre webinarer, foredrag, temaaftener og fredagsbarer. Her har du mulighed for at blive klogere på aktuelle emner, og du kan samtidig møde interessante mennesker med samme interesse som dig.

Kom med og få en uforpligtende snak med os eller andre, som er i samme situation som dig. Det er en oplagt mulighed for at styrke dit netværk og lære noget nyt fra andres erfaringer med aktive investeringer, investeringsforeninger m.v.

Dermed kommer du til at indgå i et netværk med andre investorer, og måske kan du komme til at gøre nye forretninger, som kan komme din økonomi til gode.

Det helt unikke og fede ved Minter Markets er, at jeg kan få sparring på mine egne idéer med børsmæglerne, men jeg kan også få løbende inputs – både direkte, men også på WhatsApp.

Thomas Andersen, Hellerup

Spar tid ved at lade os handle for dig

Når du er kunde hos os, må vi investerer for dig, hvis du ønsker det, men dine penge og investeringer er placeret hos Saxo Bank. Banken er indehaver af en dansk licens, og dermed er du dækket af Indskydergarantifonden – og derfor er dine penge placeret trygt og sikkert.

Vælger du at lade os handle på dine vegne, skal du ikke bruge tid på at logge ind på handelsplatformen. Vi handler altid til best-execution, og vores investeringer er baseret på vores mangeårige erfaring fra markedet.

Du kan altid følge med i udviklingen via din SaxoTraderGo-app eller ved at logge ind på din computer. Det eneste, du skal gøre, er at godkende de handler, vi anbefaler dig at foretage via banken. På den måde sparer du tid, og vi foretager naturligvis intet uden forudgående aftale med dig.

Alle handler er derfor baseret på den rådgivning og sparring, som du får fra os.

Er du i tvivl om en specifik handel, om du skal have en lille eller stor spredning eller andet, kan du naturligvis altid kontakte os på telefon 31 12 22 40 eller på e-mail ek@mintermarkets.com.

Sådan foregår vores markedsanalyse

Når man investerer, så handler det om timing. Timingen er en essentiel faktor på et marked, som er i konstant bevægelse.

Derfor anvender vi teknisk analyse, når vi undersøger en aktie eller råvares historiske udvikling. På den måde kan vi identificere mønstre, som ofte gentager sig – og det ruster os til at træffe de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter.

Vi bruger vores mangeårige erfaring og viden om de forgange år og begivenheder til at vurdere, hvordan kursudviklingen højest sandsynligt vil se ud fremadrettet. Den samlede analyse ligger til grund for vores handelsanbefalinger og -rådgivning.

Der vil dog altid være en risiko forbundet med investering. 

Vi kender af gode grunde ikke fremtidige begivenheder, som kan have indflydelse på dine investeringer, og derfor styrer vi risikoen til de enkelte handler ved hjælp af stop-loss ordrer.

Vi vurderer din investeringsportefølje kvit og frit

Er du i tvivl om, hvorvidt vores investeringsrådgivning er noget for dig? 

Så lad os vurdere din aktive investeringsportefølje og investering fra et teknisk perspektiv. Her hjælper vi dig med at vurdere, hvad dit næste træk skal være, samt om du skal sælge, beholde eller købe yderligere op. 

Vi tilbyder at gennemgå op til 10 af dine investeringer for dig, hvilket er gratis og uforpligtende – uden skjulte omkostninger. 

Vores vurderinger foretages generelt ud fra et overordnet syn på de finansielle markeder, men vi anvender teknisk analyse i forbindelse med håndtering af både nye og eksisterende investeringer.

Derfor kan vi hurtigt optimere både køb og salg samt reducere antallet af uheldige udfald.

Vil du vide mere om vores investeringsrådgivning?

Er du interesseret i at høre mere om investeringsrådgivning hos Minter Markets?

Så ringer vi meget gerne til dig og tager en uforpligtende snak omkring dit behov og dine muligheder. Vi kan hjælpe dig med alt fra formuepleje og risikospredning til generel sparring i forhold til din aktive investeringsstrategi.

Når du vælger os til investeringsrådgivning, får du en personlig sparringspartner, som altid er opdateret på dine investeringer. Vi lægger vægt på den personlige service, og hos os får du altid konkret rådgivning i forhold til din portefølje.

Udfyld nedenstående kontaktformular eller ring til os i dag på 31 12 22 40 for at høre mere om, hvordan du kan komme i gang.