Nyheder

investeringsrådgiver rasmus

Rasmus Krogdal Kjellberg tiltræder som Partner og Børsmægler

Rasmus har de seneste 8 år arbejdet med værdipapirer og værdiansættelse af fonde hos Nykredit Markets. Fremover vil Rasmus have det daglige ansvar for at vores kunder modtager gode handelsanbefalinger og investeringsservice på et højt niveau.

01.12.21

Vi byder velkommen til Klavs Thorbek på ejersiden i Minter Markets i København

Med en baggrund som marketingansvarlig i flere finansielle virksomheder, senest som marketingdirektør i Basisbank, vil Klavs bidrage til at øge Minter Markets’ synlighed blandt de danske investorer.

Til dagligt er Klavs direktør hos BRUZ Hard Seltzer, som han også er medstifter af.

04.06.21

Vi har deltaget i Ophelia Invest Talks

Vi har netop deltaget i podcasten Ophelia Invest Talks hos Sarah Ophelia Møss Det blev til en snak om Minter Markets’ unikke koncept, aktiv investering og om hvorfor det kan give værdi for privatinvestorer at have en professionel medspiller når der skal træffes vigtige investeringsbeslutninger.

Podcasten kan høres her og derudover på Spotify, Podimo og Podtail.

14.05.21

Samarbejde mellem Markettimer.dk og Minter Markets

Vi har hos Minter Markets indgået samarbejde med Markettimer.dk, som er specialist i momentum aktier. Derfor kan vi, eksklusivt hos Minter Markets, fremover tilbyde vores kunder handelsidéer i small- og midcap aktier på baggrund af Markettimer.dks regelbaserede momentumstrategi. Det vil typisk være amerikanske small- og mid-cap aktier vores kunder får adgang til, men også skandinaviske aktier.

Strategien har givet et afkast på over 95 % siden september 2020 på baggrund af omkring 40 handler. Et historisk afkast er selvfølgelig aldrig en garanti for fremtidig gevinst, men vores forventning er, at vi over tid fortsat vil skabe et bedre afkast end det generelle aktiemarked.

Udover Minter Markets’ ekspertise, får du med Markettimer.dks aktieidéer således:

Flere ugentlige handelsidéer i momentumaktier Muligheden for at handle aktier på en primært regelbaseret strategi Intelligent placerede stop-loss niveauer Som altid uovertruffen service og adgang til personlig børsmægler hos Minter Markets

16.04.21

Hans-Henrik Nielsen indtræder i bestyrelsen

Vi er glade for at kunne præsentere Hans-Henrik Nielsen som nyt medlem af bestyrelsen i Minter Markets i København.

Hans-Henrik driver investeringsvirksomheden Markettimer.dk og med over 30 års markedserfaring, får vi en solid oprustning ift. både analyse og generering af profitable handelsidéer. Derudover får vi tilført en god portion erfaring med succesfuldt at opbygge et produkt som er tilpasset private og semi-professionelle investorer.

15.03.21

Handelsevent under det amerikanske præsidentvalg

En række af vores aktivt handlende kunder valgte, sammen med vores Managing Partner, Emil, at starte handelsdagen d. 04.11.20 kl. 03:00 i jagten på et godt investeringsafkast. Godt bevæbnet med kaffe og donuts blev der hentet afkast på op til hele 13 % af porteføljeværdien. Det er vores målsætning at være både proaktive og tilgængelige når mulighederne byder sig på de finansielle markeder!

06.11.20

investeringsrådgiver emil

Emil Rask Karstrøm tiltræder som Managing Partner

Vi er begejstrede for at kunne fortælle at Emil Rask Karstrøm er tiltrådt som Managing Partner og børsmægler pr. 01.09.19. Emil har arbejdet med Saxo Banks handelsplatform de seneste knapt 5 år som bl.a. børsmægler i Saxo Bank og Alm. Brand. Han har over årene specialiseret sig indenfor investeringsrådgivning samt daytrading, swingtrading og position trading via teknisk analyse af bl.a. valuta og aktier.

13.09.19

Vil du på forkant med markedet?

Få markedsopdateringer fra Minter Markets børs-specialister. Det koster kun din mailadresse, og du kan selvfølgelig altid melde dig fra igen.