Om os

Hvem er Minter Markets?

– En anderledes investeringsrådgiver

Siden vi startede Minter Markets i 2019, har vores ambition været at arbejde med en investeringsstrategi, som afspejler en anderledes tilgang til de finansielle markeder. En mere ambitiøs tilgang, hvor vi rent faktisk forsøger at slå det generelle aktiemarked, uden at man som kunde hos os, skal opleve store udsving i porteføljen. Vi har alle været ansat hos traditionelle banker og har erfaret, hvordan servicen overfor kunderne i stigende grad er upersonlig og produkterne standardiserede. Som investeringsrådgiver ser vi det, som vores primære job, at levere en service til vores kunder på et niveau, man ikke oplever hos sin bank eller online børsmægler.

 

– Vi har en mere praktisk tilgang til markedet

Hos os handler investering om timing, hvilket er en helt essentiel faktor, når markedet er i konstant bevægelse. Derfor analyserer vi ikke kun de fundamentale forhold i et selskab og makroøkonomien, men i lige så høj grad markedspsykologien. Derfor anvender vi også teknisk analyse, hvor vi kigger på f.eks. en aktie eller råvares historiske udvikling, for at vurdere styrken af en trend og en akties momentum. Derudover har vi et fokus på risikostyring i forhold til de enkelte investeringer, som vi ikke ser hos traditionelle forvaltere. Vi kan tage fejl i vores forventninger om retningen på en akties kurs, og ”markedet” kan selvfølgelig have en anden holdning til en aktie end os. Her har vi valgt at lægge stolthed og stædighed på hylden, og vælger altid at sælge med et begrænset tab.

 

– Vi har stor erfaring og viden

Med sammenlagt over 75 års ansættelse i den finansielle sektor, fordelt på 4 medarbejdere, har vi oplevet både op- og nedture på aktiemarkedet – og ved af erfaring, hvordan vi tackler svære tider. Vi kombinerer vores prisvindende investeringsstrategi med denne store erfaring fra de finansielle markeder, som samlet set ligger til grund for vores investeringsrådgivning.

Når du handler med os, får du:

 • Konkrete handelsanbefalinger (inkl. stop-loss og take profit-niveauer)
 • Adgang til personlig børsmægler
 • Adgang til analyser målrettet dig som aktiv investor
 • Rådgivning om risikostyring
 • Temabaserede seminarer og events
 • Adgang til Saxo Banks handelsplatform
   
   

Det er vigtigt for os, at:

 • Prioritere dig og dine investeringer
 • Du får branchens højeste niveau af personlig service
 • Altid at være ambitiøse på vegne af dig
 • Være transparente og sikre dig bedst muligt igennem din handel og investering
 • Der ikke kommer skjulte omkostninger
 • Du let kan komme i gang (indskud fra 250.000 kr.)

Personlig rådgivning

Vi tror på at den bedste investeringsoplevelse indebærer en god kommunikation fra vores side, og en tæt opfølgning af dine enkelte investeringer. Som kunde hos Minter Markets oplever man, at vi er tilgængelige og altid klar til en sparringssession eller en snak om, hvad dit næste investeringstræk skal være. Du kan som kunde vælge at følge én af vores porteføljer og modtage en sms eller et opkald, når vi har handelsanbefalinger. Vi foretager gerne handler for dig og til samme pris, som hvis du selv trykker på knappen. 

 

Du ved, hvad du får

Vi gør meget ud af at være transparente overfor dig og yde den bedste sikkerhed. Vi tilbyder handel i over 30.000 instrumenter i form af bl.a. aktier, CFD’er, obligationerETF’er, valuta, optioner og råvarer. Det er vores job at sikre, at du får det, som passer til dit investeringsbehov og til dit fremtidige mål. Hos os kommer der ingen overraskelser med småt; vi kortlægger din investering sammen med dig, så du er fuldt informeret om omkostninger.

Vil du på forkant med markedet?

Få markedsopdateringer fra Minter Markets børs-specialister. Det koster kun din mailadresse, og du kan selvfølgelig altid melde dig fra igen.