Om Minter Markets

Hvem er vi?

– Vi er din personlige børsmægler og sparringspartner
Vi mener, at man som aktiv investor skal have adgang til sin egen personlige og dygtige rådgiver. Som børsmægler er det vores vigtigste opgave er at skabe et godt afkast i samarbejde med dig som kunde, og vi ønsker at blive anset som en tæt sparringspartner i forhold til dine investeringsbeslutninger. Målsætningen er at levere gode investeringsanbefalinger til dig, så du kan spare tid på egen analyse. Vores team består af eksperter, som har haft jobs som f.eks. Head of Trading hos SEB og Sales Trader hos Saxo Bank.

– Vi anvender teknisk analyse
Hos os handler investering om timing, hvilket er en helt essentiel faktor, når markedet er i konstant bevægelse. Derfor anvender vi teknisk analyse, hvor vi kigger på f.eks. en aktie eller råvares historiske udvikling for at identificere mønstre, som ofte gentager sig.
Det vil sige, at vi bruger vores erfaring og viden om forgangne år og begivenheder til at estimere, hvordan kursudviklingen med en vis sandsynlighed bliver fremadrettet. Vi arbejder f.eks. ofte med trends, hvor vi identificerer stærke trends eller trendvendinger, som kan give det rigtige købssignal. Som udgangspunkt ønsker vi altid en risk-reward ratio på 3:1. Dvs. at for hver krone i potentielt tab, skal modsvares af en potentiel gevinst på 3 kroner.

– Vi har stor erfaring og viden
Vi kombinerer teknisk analyse med vores viden og erfaring ift. markedspsykologi og vores brede investeringserfaring i relation til strømmen af nyheder og nøgletal, som kan påvirke markederne. Denne samlede analyse ligger til grund for vores investeringsanbefalinger til dig. Vi kender af gode grunde ikke fremtidige begivenheder eller nyheder, og derfor styrer vi risikoen i forhold til de enkelte handler ved hjælp af stop-loss ordrer.

Når du handler med os, får du

Det er vigtigt for os, at:

”Jeg så et stigende behov for personlig rådgivning til aktive investorer, som tidligere typisk har været overladt til rent digitale gør-det-selv løsninger. Kombinationen af personlig rådgivning og handel på én af verdens bedste handelsplatforme ser jeg som både unik og værdifuld”

Emil Rask Karstrøm
Managing Partner

Personlig rådgivning

Vi tror på, at den bedste investering og største profit laves i samarbejde med dig. 
Vi er altid klar til en sparringssession eller snak om, hvad vores næste træk skal være, eller hvordan vi ser markedet. Du kan derfor altid ringe til os og diskutere handelsmuligheder eller vende tanker om dine aktive investeringer. Alle spørgsmål er relevante, når det kommer til dine investeringer – uanset hvad din investeringsstrategi er.


Du ved, hvad du får

Vi gør meget ud af at være transparente overfor dig og yde den bedste sikkerhed. Vi tilbyder handel i tusindvis af instrumenter i form af bl.a. aktier, CFD’er, valuta, optioner og råvarer. Det er vores job at sikre, at du får det, som passer til dit investeringsbehov og til dit fremtidige mål. 
Hos os kommer der ingen overraskelser med småt; vi kortlægger din investering sammen med dig, så du er fuldt informeret om omkostninger.

Vil du på forkant med markedet?

Få markedsopdateringer fra Minter Markets børs-specialister. Det koster kun din mailadresse, og du kan selvfølgelig altid melde dig fra igen.