SaxoTraderGO

SaxoTraderGO er dén prisvindende handelsplatform, der sikrer, at du kan varetage dine investeringer, uanset om du er langsigtet investor eller handler aktivt på de globale markeder. 

Med SaxoTraderGO har du adgang til over 30.000 instrumenter. En bred vifte af risikostyringsværktøjer gør det muligt for dig at minimere tab på dine positioner. På tværs af devices giver platformen mulighed for hurtigt og intuitivt at foretage handler via PC, tablet eller smartphone. 

SaxoTraderGO

Mobilitet

Kontrollér dine investeringer overalt på en hvilken som helst enhed. Begynd på smartphone, fortsæt på tablet og afslut handelsdagen på laptop. Indstillinger og præferencer følger dig og du kan altid fortsætte hvor du slap.
investeringer

Hold dig ajour

Få adgang til nyhedsopdateringer, markedsdata, økonomiske nøgletal og livegraffunktioner. Tilføj kommentarer til dine grafer, brug tekniske analyseredskaber og administrer de oplysninger, du har brug for, så du kan handle på en effektiv måde.

Intuitiv handel

Brugergrænsefladen er hurtig, pålidelig og intuitiv. Lad dig ikke bremse af teknikken, når du handler. Foretag handler fra en graf eller fra et dedikeret handelsmodul. Så snart du har besluttet dig for en handel, udføres den hurtigt – uden at du behøver at tænke på hvordan.

Platformsfunktioner & Specifikationer

Information

Platformen giver dig én indgang til de globale finansielle markeder med alt fra push-meddelelser til nyhedskanaler. Du får også adgang til Saxo Academy.

SUPPORT

Saxos support er tilgængelig online eller på telefon 24/5. Få adgang til supportcentret fra platformen når som helst.

HANDEL PÅ TVÆRS AF AKTIVKLASSER

Få adgang til hele Saxos udvalg af flere end 30.000 instrumenter.

En konto

Få adgang til din Saxo-konto fra både SaxoTraderGO og SaxoTraderPRO.

Gratis

Få et gratis og uforpligtende tilbud

PÅLIDELIGHED

Robust og pålidelig. SaxoTraderGO gør det muligt at handle, når og hvor det passer dig.

Vil du på forkant med markedet?

Få markedsopdateringer fra Minter Markets børs-specialister. Det koster kun din mailadresse, og du kan selvfølgelig altid melde dig fra igen.